маречков написа:Какво по въпросите?Нали ти написах!Поразкърти на 40см.височина и измажи с стъла и хоросан!Плочките ако не са цяла стена ги залепи с Ц-300 /ц-200/ или има спец. силиконово лепило.Колкото до ел.уреди за гонене на мишки не вярвам в тях.marrrio написа:Проблема е в картона, никога не съм одобрявал времените решения. Нямаше да пробият мишките тръбите ако бяха в стената изолирани и замазани , плочките също нямаше да паднат. Със сигурност не е по скъпо да се измаже с хоросан, какъв е тоо зор да се правят баните с картон незнам , но всеки има право да си избира сам.Не в картона проблема, тръбите си бяха под мазилката. Нямах идея, че ще ползвам картон като ги полагах и тогава къртих и ги замазвах в стените. Гадовете са си направили дупка м/у тухлите и са ги пояли от вътре. М/у другото и аз вече не бих сложил картон, няма нищо по - хубаво от добрата стара тухла. Не е по - евтино, само времето е по - късо, но .... това не е хактор, който вземам под внимание вече.
Някой нещо по въпросите?
За стъклата ясно, ама няма да къртя всичкия картон и да мажа. Ще сложа, дето съм разкъртил сега.
Явно проблема е в лепилото и майстора.
А фугите с какво да са - фугираща или силикон?