Здравейте колеги ,от няколко години съм се захванал с вътрешно ремонтни дейности (чирак и каквото съм научил го правя и сам) и сега дойде време да си купя качествена маламашка за финната шпакловка(колор кит) това най-често използвам...когато се учех ми се получаваше с пъти по -добре отколкото сега.остават някакви много гадни следи ,купих си нова маламашка неръждавейка ама е китайче и ме съмнява ,че проблема е в нея(старата е крива от изпускане пък и бая квадрати е направила вече).Ако е много скъпа или трябва да се пази от надраскване новата и качествена маламашка мога да я поддържам и ползвам само за 2 ръка на колор кита,а предишните ръце да ги правя с по-стар или по-евтин инструмент....КАкто и ако намерите някъде теорирично как се пшрави шпакловката(как го пише в дебелите книги) ,иначе нещата са ми ясни ,но все пак искам да се обогатявам....Интересувам се само от магазини в София и ако има сайт да погледна за какво иде реч още по-добре..Тежестта на инструмента за мен съшо има значение!
Благодаря на всички ,който ще се включат!
Благодаря на всички ,който ще се включат!