Здравейте.На есен като започнаха дъждовете и тавана ми взе че прокапа.Тавана е с вата и гипскартон.Капането тръгна по кабела на крушката/още бях на кабел и фасунга/, та за да разбера къде е теча се наложи с едно малко трионче да кълцам картона, докато не извадя мократа вата и да стигна до сухо.Сега резултата е,че съм нарязал 2-3 прозореца, като най-големия е не повече от 50х50см , максимум 60х60.Най-големия "прозорец" е от профил до профил/ще опитам да кача снимки ако се наложи./Идеята ми беше да удрежа картона до застъпване на метален профил, за да го хвана с види за него,но се оказа доста трудно рязането на картона.Пробвах с нож, обаче нищо не стана.Искам да питам има ли планки някакви да хвана картон за картона и да не се занимавам с изрязването.Дали няма да провисне и какви са крепежите,които мога да използвам?Пак да обесня,че нз дали е ясно- в гипскартона има изрязани дупки, искам да ги "зашия" без да сменям целия лист гипскартон...
Не ми се викат майстори,понеже апартамента е повече от готов,всичко е чисто и ново, и нямам време да ги вардя.С шпакловане и фугиране,чак до толкова ще се справя.
Не ми се викат майстори,понеже апартамента е повече от готов,всичко е чисто и ново, и нямам време да ги вардя.С шпакловане и фугиране,чак до толкова ще се справя.