Здравейте къщата вече е готова на груб строеж , готови са и замаските като замаската се састои от 3см Фибран над него найлон армировка 5-8см замаска, при изливането на плочите варху платната съм сложил отново 3см фибран,сложени са дограмата (PVC Rehau s 24мм четери сезонен стъклопакет) и вратите и идва ред на ИЗОЛАЦИЯТА
и отново почвам да се чудя какво :PpP , следователно в пода и в тавана имам по 3см фибтран вътре твърдо съм решил гипс картон с 5-10см вата и остава да измисля и външната, ще помоля за мнения в момента единственото на което съм се спял е Baumit разглеждайки каталогът им това измислих:
Стиропор : Baumit ProTherm 8см
Мазилка : Baumit SilikonTop R2 или К1.5
Мрежа : Baumit StarTex
Лепило : Baumit ProContact
Грунд : Baumit UniPrimer
Дюбели : Baumit Schlagdьbel termoz PN 130мм
Ъгли : Baumit KantenSchutz mit Gewebe Kunststoff
Капка : Baumit Sockel Profil
Тези неща без труд там с отстъпките идват някаде около 20-22лв на квадрат. Искам да знам дали си заслужава цена/качество и някои ако има по добри идеи за тези пари или по ефтини идеи със същото качество. Да отбележа че пише че ако се изпълни по техните норми ти дават и гаранциа 10-15години. Другато марка на която обърнах внимание е Теразид но за тях нямам никаква информациа неможах да се ориентирам в сайта им и да разгледам техническите карти на продуктите им ако има някой който е наясно нека да сподели.... Благодаря предварително.!

Стиропор : Baumit ProTherm 8см
Мазилка : Baumit SilikonTop R2 или К1.5
Мрежа : Baumit StarTex
Лепило : Baumit ProContact
Грунд : Baumit UniPrimer
Дюбели : Baumit Schlagdьbel termoz PN 130мм
Ъгли : Baumit KantenSchutz mit Gewebe Kunststoff
Капка : Baumit Sockel Profil
Тези неща без труд там с отстъпките идват някаде около 20-22лв на квадрат. Искам да знам дали си заслужава цена/качество и някои ако има по добри идеи за тези пари или по ефтини идеи със същото качество. Да отбележа че пише че ако се изпълни по техните норми ти дават и гаранциа 10-15години. Другато марка на която обърнах внимание е Теразид но за тях нямам никаква информациа неможах да се ориентирам в сайта им и да разгледам техническите карти на продуктите им ако има някой който е наясно нека да сподели.... Благодаря предварително.!