Снимките са неправилно поставени, помпата е добре - на вертикалнатръба е, която изглежда като хоризонтална. 

toni.gruncharov написа:Относно цената , мн. конкурентна на ератовските , но майстора не ги дава на всеки, няма възможност от последващо регулиране и прочие на мн. взискателни клиенти. В смисъл мн.ми гори , студено ми е и др. подобни. А относно евентуален техн. проблем си поема ремонта.След като влезе в режим как работи? ON-OF или модулира? С автоматично запалване ли е или ръчно?
А относно датчика на комина , пак е решение на майстора , като това е най обикновено термо реле с би-метална пластина от фритюрник или ютия или др. подобни. мн. по евтино и върши работа , то е за първоначално палене , подава мин. колич. гориво , след загряване на ком. то включва и започва да работи горелката на настроената "програма"
buritoo написа:Такава горелка съм срещал из обектите, работи по температура на гзовете. До колкото знам имаше сериозен проблем със запалителните свещ, които са дизелови и на сезон се сменяха по 5-6. Другия проблем, които виждам е възможността от обратно запалване на бункера с гориво. За оптимален горивен процес и дума не може да става, тъй като няма как да се замери и настрои съоръжението. Табло за управление на горелката липсва, а оттам и защитен термостат. Лично мое мнение е, че това е горелка, която е САМО за направи си сам. Относно инсталацията колега вземи добави по един кран със сервомотор за всеки от бойлерите, управлявани от диференциален термостат. Поздравления за хвърления труд и боята по тръбите, маниак сиБлагодаря за поздравите и препоръките , цяло лято ще умувам и за др. предложения.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: