Хайде да направя няколко уговорки - човека иска мение - двам го. То си е мое. Знам чудесно какво е термошлаух, как изглежда и т.н. Какъвто и да е - не се използва като финиш никъде - покажи ми снимка дето да не е гадно. Другата уговорка - и аз не съм про точно по въпроса, но в момента цял етаж от къщата обрамчвам с ЛЕД ленти, та ми е интересен всеки случай. И никой не се кара - аз не съм такъв - напротив - колегата може би има нещо друго в пред вид, което пропускам.
Термо е защото се свива при нагряване около проводника и го облича плътно - примерно - спойка - термошлаух (прилича на тръбичка (или отрязан кондом
) и след това запалка или пистолет с горещ въздух (за по-големи размери). Около 200 градуса го свиват. Неприложим за цялата лед лента - щото ще стане на "вълни" - така се свива просто - а дали по ъглите ще гледаш проводници или такива в шлаух - за мен е все толко приказно.
Според мен, затова и не си виждал термошлаух - щото винаги са ПОД пластмасата, а не на видно място
Единственото ОЩЕ, което се сещам е прозрачна П или квадратна конструкция ОКОЛО питата и ако е със страна 1 см можеш да сложиш 3 ленти - една нагоре, надолу и страни (на 3-те страни на П-то), т.е. 2,40 метра, което е за операционна
Обаче кой и как ще ти направи тази структура - примерно от плексиглас (с огъване - не рязане и лепене, че пак е грозно) - идея - нямам.
Термо е защото се свива при нагряване около проводника и го облича плътно - примерно - спойка - термошлаух (прилича на тръбичка (или отрязан кондом

Според мен, затова и не си виждал термошлаух - щото винаги са ПОД пластмасата, а не на видно място

Единственото ОЩЕ, което се сещам е прозрачна П или квадратна конструкция ОКОЛО питата и ако е със страна 1 см можеш да сложиш 3 ленти - една нагоре, надолу и страни (на 3-те страни на П-то), т.е. 2,40 метра, което е за операционна