Нямам идея ,аз го виждам ...
сега пак ще пробвам ...
само че от компа
сега пак ще пробвам ...
само че от компа
Прикачен файл
2(2).jpg (28.05 KиБ) Видяна 4523 пъти
Прикачен файл
svetliopi44 написа:Двете страници са с минификсове ... лесно се свалят.HI svetliopi44,
идеята ми е там горе на работния плот и страниците да се сложат силиконови пера или четки който да предпазват ...
този уплътнител е с размер 15х16 ... кух е което предполага лесното му свиване ... в което не съм много сигурен ...![]()
В краен случай ,четки ...
stoyan nikolov написа:Колеги забелязах странен проблем и разчитам за помощ от вас.Причините са много за изпускане на стъпки от свой опит знам че и не всеки компютър става за тази работа. Аз в началото пуснах моето стругче на доста стар компютър е малко повечко мислеше но вървеше много хубаво но се съсипа купих един IBM втора ръка и с пускането усетих че моторите трепкат на бърз ход и се оказа че от елпетето прекъсва сигнала на 30 и повече секунди като го гледахме на осцилоскоп и съответно като правих детайли на него всяка следваща заготовка имаше разлика от предната с по 1 и повече десети.И ако не нулирах грешката тя се натрупваше с милиметри. Оправих си стария компютър и прекъсването изчезна. Допълнително и Windows е бъгав помежду другото и други хора се оплакват от Windows.
При смяна на посока се добавя стъпка която натрупва грешка с около милиметър
при около 1000 цикъла.Промених ускорение,скорост и време за импулс но няма ефект.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: