Здравейте. Някой знае ли законово как стои въпроса с това, да си сложиш слънчев колектор на покрива на кооперацията, в която ти самия си собственик на процент от общите части, към които спада и покрива мисля?

Mapek написа:Не съм чувал друг път подобно мнениеЗнаеш че принципно нещата са така законово става въпрос за фасадата защото мойте гащи се ветреят между две терасиТо по тази логика ще трябва консултация с комшиите и при простиране на бельото
От друга страна всеки, който не може да си позволи климатик например, ще може чисто по български да попречи на съседа си
Galy написа:Такъв правен колектор закован на фасадата съм виждал. Всъщност, направен е точно в моята кооперация - един комшия от третия етаж. Ако трябва да дам мнение, пълна цигания. Ако всеки си опъне по един такъв, на какво ще заприлича блока? Искам да си сложа едни хубави колектори на Волф примерно. Дори ще кандидатствам по енергийната програма. Но смятам да ги застраховам и да си ги сложа над мен, пък ако някой нещо... ще решавам на момента.енергиината програма не приключи ли преди година?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: