А бе какви са тия мераци за сканиране на чертежи А2 или А3 и какво ще стане, като ги качи тук? Проблемът не е в чертежите, а в записката, защото не е коригирана напълно от последния проект (по-точно мощностите на помпите). Като как ще отидеш при лекаря-специалист и ще му кажеш - "Докторе, консултирах се с твой колега и той ми каза, че лечението, което си ми предписал е неправилно"?
Калине, гледам да отговарям на всички.
Имам получена поща от теб с чертежи на къща в Брезник. Пазя ги в компютъра си, но не съм си копирал писмото с което си ми писал какво искаш от мен за тази къща. Пак ми пиши.
Действително съм малко натоварен с работа, но все ще намеря време и за теб.
П.П. Със zimel се оказа, че работим в области, които са близки и е възможно да си помогнем взаимно. Той е специализирал в болнични инсталации – кислород, райски газ и т.н., а аз съм проектирал няколко болници, като на част от тях съм проектирал и тръбната мрежа за тези газове. Писахме си по едно писмо и аз също му обърнах внимание на мощността на помпите. После темата без моя намеса се насочи на там – Лазар и Филма, също се усъмниха в тяхната мощност. Не обичам да оплювам колеги (проектанти). Той е с непълни права – завършил е 2001 и за 10 години така и не е намерил време да изкара магистратура и да си вземе пълните. Все пак, може и да не е допуснал груби грешки. Това с помпите е лесно за оправяне. Ще погледна проекта и ще си пиша мнението после тук. Трябват ми 10 минути, за да намеря всички грешки, ако има още. За сега си трая.