Значи реших да си пусна един круг още в хола , обаче се затруднявам със следнот - ще мога ли да вкопач разпределителните кутии в панела ?! И съответно контакти - притеснява ме единствено че едната стена накоято ще има 2 кутии и 2-3 контакта ми е гранична с кошичта и да не взема да вляза у тех - до каква дебелина мога да дупна ?! Благодаря предварително !
kojota написа:Значи реших да си пусна един круг още в хола , обаче се затруднявам със следнот - ще мога ли да вкопач разпределителните кутии в панела ?! И съответно контакти - притеснява ме единствено че едната стена накоято ще има 2 кутии и 2-3 контакта ми е гранична с кошичта и да не взема да вляза у тех - до каква дебелина мога да дупна ?! Благодаря предварително !Преди три години правих ремонт на апартамента си и вкопах всички контакти в панелата. Пуснах във всички стаи/вкл и кухнята/ вкопани контакти и за кабелна телевизия. Телефонният контакт също го вкопах.
Голямо къртене падна. Хванах за къртенето едно турче, което направи точно това, от което ти се опасяваш - в хола, като дупчеше стената, влезна у комшията. Стената беше дебела 12 см. За следващия контакт го накарах да сложи ограничител на бормашината.