JuliS написа:подпрозоречният алуминиев профил не е сложен - сложили сме едно парче от вътрешните, само за снимката.Чакаме дограмаджията да ни достави 12см.Ми той е 11 см-дали ще стане?А за парапета-станал е суперски.Отгоре може да монтирате тръба Ф 50 -алуминиева на носачи/вертикални опори/.Тук нямам снимки,но утре от служебния комп мога да предложа нещо
Кефя ви се откакто открих темата. Един приятелски съвет. Ако още не е късно и можете - пъхнете някаква хидроизолация между тухления зид и пръстта (на площадката пред къщата). Едва ли ще Ви хване кой знае колко пари, но само добро може да Ви направи.
Преди 3-4 години вкопах един сглобяем басейн и стените на изкопа иззидах с тухли четворки. При мен си знам, че е временно докато дойде времето на истинския басейн и затова не се заигравах. Пролетно време като почиствам дъното до стените винаги има сериозно количество тухлена каша, така да я нарека. (Стената е ламаринена и си стои целогодишно, след нея малко фибран и после са тухлите. Отгоре е излята бетонна пътека. Влизам в такива подробности за да не се чудите къде е тая каша).