Тани, какъв ще е тоя UPS дето ще дърпа 10A на празен ход,че аз ако имам такъв още първия ден ще го изхвърля през прозореца,четно казано нямам представа за тока на празен ход на UPS са, но има инвертор от 12V-230V и мога да кажа че дърпа 0.3A на празен ход!
Тани написа:Няма безгрешни хора и аз знам че не съм изключение! Но нека си поговорим с факти!Именно затова искам да не се говори по инерция и с предположения , а с ФАКТИ!!!
Kакво е действието на UPS ?
При спиране на тока или излизане от необходимите параметри на захранващото напрежение МОМЕНТАЛНО се превключва на захранване на батерии и компютъра(настолен) продължава да си работи нормално поне 10-15 мин. докато се изтощят акумулаторните батерии. Когато тока дойде автоматично се зарежда акумулатора за да е зареден за следващия път.
Какво ще стане ако изключиш захранващия кабел на лаптопа за 10-15 мин? А за час? А като го включиш отново? Каква е разликата дали лаптопа е включен в контакта или се захранва от трансфертер?
ПП Линка който си дал не работи и не мога да разбера какво си имал предвид!
ППП Гледма , че си пуснал и снимки и ми се струва , че си свързал лаптопа към стандартен UPS . Какъв е смисъла , като батерията на UPS-a издържа 20 мин , а батерията на лаптопа поне 2 часа?
И аз останах като гръмнат , когато за зареждането на две батерии на винтоверт ( зареждат се за около 45 мин. едната) и зареждането на батерията на телефона не можах да си запаля колата към чийто акумулатор бях свързал UPS-а