maxuel82 филтрирам по посочения по горе начин досега съм изминал над 40к безаварини километра, горивен филтър сменям един път на 6000-6500 кмилометра, но имаите в предвид че карам 124-ка (E класа 1985-1996) на която и се носи слава на много корво немско изпълнение
ArturDent написа:Ами тогава ще шаткаме по 8 водородни атома, и ето ти кислород.Артур...твоята идея много ми допадна, обаче на пръв 'поглед' виждам един-два мноого мънички проблеми (както казват французите-пути,пути-малко-малко).
Енергията пак е бонус.
Екологично чисто, ако не брой радиацията, ама можем да се научим да светим ;)
П.П. Замислям се дали да не сблъскваме направо 78 или 79 атома, тогава и парици ще паднат.
1). За да прегрупираме атомите в ядрото е нужно да сблъскаме поне 1-2 звезди (слънца).
2). При появата на толкова много злато и платина , цената на световната борса моментално ще падне пр. 1 тон за 10 цента.
Затова , аз предлагам да се съсредоточим например в разлагането на водата (Доган каза: Водата е петролът на България).
1). По-ефективна електролиза (Фарадей 1литър = 3 вата вложена енергия) при Стенли Майер. Ефективността при него е в пъти повече отколкото при Фарадей. Проблемът (поне за мен) е, че трябва непрекъснато да се следят параметрите на електролизера,за да може постоянно да бъде в резонанс .
2). Браун газ.
Илия Вълков / Юл Браун - Велик Български Учен.
Имаше предаване на Меглена Ангелова в Искренно и Лично за БРАУН ГАЗА с Деспра Браун (дъщеря на Юл Браун) и няколко нАучни сътрудници , които казаха , че ако се намери инвеститор ще имаме по-евтино отопление.