Докато се дърлите кое е вредно, кое полезно аз си спретнах едно мезенце от свински бекон.Правя го за пръв път и всички много го харесаха.А,бе то и от работа ставаш гърбав и хърбав ама няма начин, трябват па,ички мамка му 

stiv1961 написа:Докато се дърлите кое е вредно, кое полезно аз си спретнах едно мезенце от свински бекон.Правя го за пръв път и всички много го харесаха.А,бе то и от работа ставаш гърбав и хърбав ама няма начин, трябват па,ички мамка муОфтопик:
Илиян Илиев™ написа:Днес опуших кило свинско. От бута. Както каза колегата с двете 5 минутки изваряване.Еее, изчел съм цялата тема
Иначе със снимки или без, въпроса е в изваряването. Прочетете добре темата и ще, разберете. Става въпрос за две петминутки.
stiv1961 написа:Беконът също го изварявам, но като е толкова тънки резени като при теб, не знам. Може би не бих го държал по 5 мин, а по малко. А рибата виси на вятър около 2-3-4 часа. После и беля кожата и я прибирам в хладилника. Яде се на следващия ден. Много по вкусна е.Илиян Илиев™ написа:Днес опуших кило свинско. От бута. Както каза колегата с двете 5 минутки изваряване.Еее, изчел съм цялата тема
Иначе със снимки или без, въпроса е в изваряването. Прочетете добре темата и ще, разберете. Става въпрос за две петминутки.Но това изваряване е за месо.За бекон и риба не може-ще се ,,кашнат".Ще пробвам и със свински мръвки.Жалко, че нямаш снимки.
Между другото, замислили ли сте се, че и бетонобъркачка може да се приспособи за пушилня?
iva6ki написа:Е страшни стеИзползвах огъня, с който приготвих мръвките на ,,валандара", но този уикенд ще пробвам на газова пиростия.Ползвам случая да попитам кои са най добри-българските,турските или китайските, че ми предстои да си купувам?![]()
![]()
.Остава да се похвалиш как точно се ползва пушилнята и какъв
източник на загряване ползваш понеже като гледам размера и резултата съм смаян най-вече
,че е компактно.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: