Съвети за начинаещи готвачи.
ZMeyGorianin - майстор
Тани, сигурно няма по-лют противник на рекламите във форума от мене! Банкет ще дам на момента в който ги забранят със закон или обединят в отделна програма за заинтересовани от продуктите им. Дори имат обратен ефект- нищо не купувам от показаното по брутален и досаден начин и набивано в главата по 30 пъти на ден. Един път си купих само чугунен тиган от някакъв -"шоп" и сега го ползвам само за определени цели /не да раздавам правосъдие с него де :wink: /, защото тефлоновото му покритие с "10 годишна гаранция" падна още на първата! Колкото до навиците натрупани от родителите- мога само да им бъда благодарен заради описаните по-горе традиции, които са ми дали! Сигурно затова на 53 години съм 1.72 м./ 68 кг. без да съм се лишавал от нищо вкусно, но и без да прекалявам! Иначе с жена ми сме добри кулинари и обичаме да експриментираме в кухнята, като досега не е имало недоволни!
simbion - специалист
:? Аз се храня супер неправилно или това беше до едно време сега гледам поне да закусвам (което се случва в момента), вечерям, ям каквото ми се яде, за пиенето не знам дали съм проблемен :) 2литра бира на вечеря :drinkers: Покрай жена ми намалих месото малко ама това е вятър работа..
@Тани на мен ми е по-вкусно с чаша бира :prost:
Има един лаф "Яж, пий и си носи новите дрешки, щото ред няма"
Аз лично съм на мнение по-добре 20 години сит, отколкото 25-30 гладен :finga:
Някой по-горе беше писал за пречистването на организма, това глад с лечебна цел ли е :?
Ако е така аз съм за, не знам кога се прави ама си разбирам по тялото то си ми казва кога ми се яде кога не :)
И последно относно натрапването на навици от родителите не съм съгласен [-X
Неможаха да ме научат да закусвам супа (след запой не се брои), нито ми го вглъбиха тоя зелен боб... Не ми предлагаха филии с масло и захар ама аз си правех и то много :-D

П.П. http://vbox7.com/play:f79e1122 малко старо, но яко
Последна промяна от simbion на вт окт 18, 2011 1:34 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
ZMeyGorianin написа:
Тани, сигурно няма по-лют противник на рекламите във форума от мене! Банкет ще дам на момента в който ги забранят със закон или обединят в отделна програма за заинтересовани от продуктите им. Дори имат обратен ефект- нищо не купувам от показаното по брутален и досаден начин и набивано в главата по 30 пъти на ден. Един път си купих само чугунен тиган от някакъв -"шоп" и сега го ползвам само за определени цели /не да раздавам правосъдие с него де :wink: /, защото тефлоновото му покритие с "10 годишна гаранция" падна още на първата! Колкото до навиците натрупани от родителите- мога само да им бъда благодарен заради описаните по-горе традиции, които са ми дали! Сигурно затова на 53 години съм 1.72 м./ 68 кг. без да съм се лишавал от нищо вкусно, но и без да прекалявам! Иначе с жена ми сме добри кулинари и обичаме да експриментираме в кухнята, като досега не е имало недоволни!
+ 1
Като знам колко малко време ще съм жив и колко много умрял, всичко вкусно ми се услажда.Слава Богу, до сега/50 год./ не съм опитвал само наркотици.
Тани - модератор
Всеки си е прав за себе си! Аз предпочитам да рискувам живота си като карам ски по черните писти , летя с парапланер , карам с 250 км/ч , да се гмуркам и подобни . Това за мен е удоволствие , щом за вас удоволствие е да се наядете и напиете като прасета до умиране - уважавам решението ви . Само не ме карайте и аз да го правя! Също така не виждам какво удоволствие може да ми предложи пушенето и взимането на наркотици! Предпочитам вместо да умра на 50 от храна и лекарства да умра на 90-100 защото ме е застигнала лавина на някоя ски писта! И да - човек може да яде всичко , но в умерени количества и задължително пречистване на организма от токсините профилактично и може да очаква здраве и дълголетие! Ако му е писано да умре , то поне да не е негова вината за това!

ПП Ето една моя любима максима:

АЗ СЪМ ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ ДНЕС ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ КОИТО НАПРАВИХ ВЧЕРА!

Не забравяйте , че днес е утрешното вчера!
stiv1961 - майстор
Ако ми е писано да умра от преяждане и препиване няма да умра блъснат от каруца, я :-D
Тани - модератор
За съжаление и аз знам , че е вредно , но току що се натъпках като прасе - пуста воля!!! :datz: :datz: :datz:

Тема "Най-вредните храни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: