Тани, сигурно няма по-лют противник на рекламите във форума от мене! Банкет ще дам на момента в който ги забранят със закон или обединят в отделна програма за заинтересовани от продуктите им. Дори имат обратен ефект- нищо не купувам от показаното по брутален и досаден начин и набивано в главата по 30 пъти на ден. Един път си купих само чугунен тиган от някакъв -"шоп" и сега го ползвам само за определени цели /не да раздавам правосъдие с него де
/, защото тефлоновото му покритие с "10 годишна гаранция" падна още на първата! Колкото до навиците натрупани от родителите- мога само да им бъда благодарен заради описаните по-горе традиции, които са ми дали! Сигурно затова на 53 години съм 1.72 м./ 68 кг. без да съм се лишавал от нищо вкусно, но и без да прекалявам! Иначе с жена ми сме добри кулинари и обичаме да експриментираме в кухнята, като досега не е имало недоволни!
@Тани на мен ми е по-вкусно с чаша бира
Има един лаф "Яж, пий и си носи новите дрешки, щото ред няма"
Аз лично съм на мнение по-добре 20 години сит, отколкото 25-30 гладен
Някой по-горе беше писал за пречистването на организма, това глад с лечебна цел ли е
Ако е така аз съм за, не знам кога се прави ама си разбирам по тялото то си ми казва кога ми се яде кога не
И последно относно натрапването на навици от родителите не съм съгласен
Неможаха да ме научат да закусвам супа (след запой не се брои), нито ми го вглъбиха тоя зелен боб... Не ми предлагаха филии с масло и захар ама аз си правех и то много
П.П. http://vbox7.com/play:f79e1122 малко старо, но яко