Това е боята на Боро.Цената и е 180лв за 10кг

Това е другата. Покри перфектно след две ръце(нормално след 4 от предишната

Цената и е 130.49лв за 5кг

ulieliadi написа:Е добре , но ако приемем че първата ръка играе ролята на праймер или грунд то останалите три би трябвало да свършат работаЗначи обясненията които прочетох бяха,че червените оцветители били много слаби,и ако искате да нямало проблеми, е да се ползват тези праймери.В противен случай можело да се наложи нанасянето на няколко ръце боя.Не пише че е задължително,а по-скоро желателно.Явно си зависи от качеството на боята.И за това не е лошо да се има предвит.Но не би
![]()
Проблема както казах според мен е от некачествен колорант- още по-сигурен съм като разбрах че в магазина са разбъркали боята с бъркалка![]()
Другото нещо е че втората боя покри без проблем още след първо нанасяне![]()
Абе общо взето българска работа
краси иванов написа:Я кажи кои са тези бои,които имат цветни грундове?За коридира си избрахме тревисто зелен цвят /като на рекламата на Пастело/. Оцветихме латекс на Оргахим и от магазина ни додоха грунд с резидав цвят. Четири ръце ни трябваха, понеже се получаваше порочен кръг - минавам с големия валяк, после с малкия и където се застъпват стои по зелено. Минавам пак с малък валяк, тогава пък на долу стои по светло. Последната ръка аз минавам с големия валяк, а жена ми веднага с малкия
Аз за толкова години(а не са малко),че веднъж ли,не попаднах на такива!
Нито в Германия нито В Италия съм видял такаива грундове.
Според мен това са оправдания на фирми,които имат проблеми с евтините им оцветители.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: