Тони, да знаеш че ако има пак някой семинар в Стара Загора ще ми е приятно да те взема за някой час за по една пържола 

-30 пластини ли е , с какви размери е
 -30 пластини ли е , с какви размери е   
   .колко струва климатика .
 .колко струва климатика . -аз с размер на консерва ропотамо ( за 50 киловата ми го продават ) -с изводи 3/4 топля по 2-3 тона вода , този твоя 3 пъти по голям с 1 цол изводи ли е  -14 киловата
 -аз с размер на консерва ропотамо ( за 50 киловата ми го продават ) -с изводи 3/4 топля по 2-3 тона вода , този твоя 3 пъти по голям с 1 цол изводи ли е  -14 киловата   .Ти от къде взаимства модела и параметрите на топлообменника
 .Ти от къде взаимства модела и параметрите на топлообменника   .
 .filmatoplo написа:Що за птици са тези пластинчати топлообменнициФилма твойте са вода-вода, а този фреон-вода-аз с размер на консерва ропотамо ( за 50 киловата ми го продават ) -с изводи 3/4 топля по 2-3 тона вода , този твоя 3 пъти по голям с 1 цол изводи ли е -14 киловата
.Ти от къде взаимства модела и параметрите на топлообменника
.
 от там идват разликите.
 от там идват разликите. Така е Кул -изказах се малко не професионално
 Така е Кул -изказах се малко не професионално   ,аз ползвам услуги на проектанти и колеги при избора на топлообменници  .Давам задание какви температури ще имат флоидите вход-изход,определени дебити ,мощности ,и те ми препоръчват нужния  топлообменник
 ,аз ползвам услуги на проектанти и колеги при избора на топлообменници  .Давам задание какви температури ще имат флоидите вход-изход,определени дебити ,мощности ,и те ми препоръчват нужния  топлообменник   .Някой си ги поръчват на око от Ибей
 .Някой си ги поръчват на око от Ибей   
   .
 . .
 .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: