Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
velsi - Почетен майстор
Значи просто си от процента на късметлиите. :-D
sstefanov - майстор
Не отричам, сигурно е така.
Нека и други си напишат впечатленията. Така ще имаме по-точна представа.
kuger - майстор
sstefanov написа:
velsi, имам 3-4 бормашини, циркуляр и други инструменти на Bosh, Black & Decker и Makita.
Имам и няколко Einhell. Твърдя, че за непрофесионална употреба Einhell напълно ме удовлетворяват!
Вие карате човека за 50 дупки да купи инструмент за 500 лв.
Що, бе, моя PBH 220 RE като го купувах 2005 г. беше 280 лв., сега са около и под 200.
Прикачен файл:
Изображение367-малък.jpg
Изображение367-малък.jpg (38.17 KиБ) Видяна 4751 пъти
Ники274 - специалист
Боша е БОКЛУК,пробвал съм и тоя от снимката.За мен бош не отговаря на цена-качество.Повече не искам и да пипна такова нещо :lol:
kuger - майстор
Ники274 написа:
Боша е БОКЛУК,пробвал съм и тоя от снимката.За мен бош не отговаря на цена-качество.Повече не искам и да пипна такова нещо :lol:
Може, ако не знаеш как да работиш с даден инструмент, и чука, като те прасне по пръста, и той ще е боклук! :-D
Що ли при мен си работи? :?
Ники274 - специалист
kuger написа:
Ники274 написа:
Може, ако не знаеш как да работиш с даден инструмент, и чука, като те прасне по пръста, и той ще е боклук! :-D
Що ли при мен си работи? :?
Работил съм с бош,работил съм и с други марки,говоря от опит.
Не казвам ,че не работи,казвам само,че е боклук за мен.Калпав удар,калпава направа,калпаво качество,всичко вътре е пластмасово..... за какво да говорим още.... все едно гледам детска играчка :lol:
kuger по детски играчки ли си падаш?

Пп днес ако имам време ,ще сляза до склада да снимам моя звяр.Не е чист и лъснат колкото твоя, има и доста белези от битки :)
Последна промяна от Ники274 на пон ное 14, 2011 12:24 pm, променено общо 1 път.
BanoTheWolf - специалист
Преди време баща ми видя в Практикер куфар с 6 инструмента мисля за 250 или 280лв не помня вече на Еинхел и отиде и го взе - като ги видях лошо ми стана. Към днешна дата нито бормашината, нито флекса, нито виброшлайфа работят. Единствено останах здрави пистолета за горещ въздух, зегето и електронния метър. Ето едно мнение :) Имаме и бормашина и флекс на Скил и до ден днешен работят - само копчетата им пипнахме, че нещо изгоряха. Резачката ни е на Спраки и съм супер много доволен от нея, а комшията до нас чисто нова Еинхел си взе и като я пусна все едно детска грачка - тя няма мощност и трака на пластмаса, та камо ли да реже дърва :lol: Наистина всичко е относително - форумите наистина са за това и вече, който е пуснал темата той си преценява :idea:
bulhomes2 - майстор
sstefanov написа:
Аз с този некачествен продукт за 100 лв разбих 100 квадрата цимент, бутнах 2 стени, пробих 5-600 дупки и сега услужвам на приятели когато го поискат. Не коментирам дали марката е добра или лоша, не првеъзнасям нищо, споделям само собствените си впечатления от продуктите, които ползвам.
Форумите са затова, нека другите кажат инструмент, свързан с въпроса на човека колко време им е изкарал и каква работа е свършил.
Тук говориш за перфоратора, а човека пита за ударна бормашина.
jekasus - майстор
За 10-20 дупки на година остава дилема да купиш менте за 20-30 лв. с 2 години гаранция или нещо марково - 10 пъти по-скъпо, пак с 2 години гаранция. И като имаме впредвид че е произведено в една и съща държава или държави, близки до нея, се чудя кого да подържа с парите си - Райдер и прочие или "европейски и японски марки" :?
Тук е истината -
Ники274 написа:
Отделно колкото и хубав удар да има една маркова дрелка,без читаво свредло нищо не струва.
fox_vt - майстор
Чекай да дам един глас за енхела от късметлиите имам от доста време ударна дрелка на ейнхел(това ми беше първия инструмент който си купих) и мога да кажа че за парите си е супер.Колко съм я мъчил светвала е стабилно и държи,но за бетон не става не и за нашите панелки.Един приятел с бош пак ударна си прави дупка за конзола и бургията ядеше бетона като масло но блока е с 10 години по млад от нашия просто бетона е къде къде по мек.И накрая си взех къртач на райдър тоя малкия 80 и няколко лева и се родих,просто няма база за сравнение между каква да е ударна дрелка.

Тема "Съвет за марка ударна бормашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: