Не отричам, сигурно е така.
Нека и други си напишат впечатленията. Така ще имаме по-точна представа.
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
velsi
- Почетен майстор
51 мнения в "Съвет за марка ударна бормашина"
kuger
- майстор
sstefanov написа:velsi, имам 3-4 бормашини, циркуляр и други инструменти на Bosh, Black & Decker и Makita.Що, бе, моя PBH 220 RE като го купувах 2005 г. беше 280 лв., сега са около и под 200.
Имам и няколко Einhell. Твърдя, че за непрофесионална употреба Einhell напълно ме удовлетворяват!
Вие карате човека за 50 дупки да купи инструмент за 500 лв.
Прикачен файл:
Изображение367-малък.jpg (38.17 KиБ) Видяна 4748 пъти
Ники274
- специалист
kuger написа:Работил съм с бош,работил съм и с други марки,говоря от опит.Ники274 написа:Боша е БОКЛУК,пробвал съм и тоя от снимката.За мен бош не отговаря на цена-качество.Повече не искам и да пипна такова нещоМоже, ако не знаеш как да работиш с даден инструмент, и чука, като те прасне по пръста, и той ще е боклук!![]()
Що ли при мен си работи?
Не казвам ,че не работи,казвам само,че е боклук за мен.Калпав удар,калпава направа,калпаво качество,всичко вътре е пластмасово..... за какво да говорим още.... все едно гледам детска играчка

kuger по детски играчки ли си падаш?
Пп днес ако имам време ,ще сляза до склада да снимам моя звяр.Не е чист и лъснат колкото твоя, има и доста белези от битки

Последна промяна от Ники274 на пон ное 14, 2011 12:24 pm, променено общо 1 път.
BanoTheWolf
- специалист
Преди време баща ми видя в Практикер куфар с 6 инструмента мисля за 250 или 280лв не помня вече на Еинхел и отиде и го взе - като ги видях лошо ми стана. Към днешна дата нито бормашината, нито флекса, нито виброшлайфа работят. Единствено останах здрави пистолета за горещ въздух, зегето и електронния метър. Ето едно мнение
Имаме и бормашина и флекс на Скил и до ден днешен работят - само копчетата им пипнахме, че нещо изгоряха. Резачката ни е на Спраки и съм супер много доволен от нея, а комшията до нас чисто нова Еинхел си взе и като я пусна все едно детска грачка - тя няма мощност и трака на пластмаса, та камо ли да реже дърва
Наистина всичко е относително - форумите наистина са за това и вече, който е пуснал темата той си преценява 

bulhomes2
- майстор
sstefanov написа:Аз с този некачествен продукт за 100 лв разбих 100 квадрата цимент, бутнах 2 стени, пробих 5-600 дупки и сега услужвам на приятели когато го поискат. Не коментирам дали марката е добра или лоша, не првеъзнасям нищо, споделям само собствените си впечатления от продуктите, които ползвам.Тук говориш за перфоратора, а човека пита за ударна бормашина.
Форумите са затова, нека другите кажат инструмент, свързан с въпроса на човека колко време им е изкарал и каква работа е свършил.
jekasus
- майстор
За 10-20 дупки на година остава дилема да купиш менте за 20-30 лв. с 2 години гаранция или нещо марково - 10 пъти по-скъпо, пак с 2 години гаранция. И като имаме впредвид че е произведено в една и съща държава или държави, близки до нея, се чудя кого да подържа с парите си - Райдер и прочие или "европейски и японски марки" 
Тук е истината -

Тук е истината -
Ники274 написа:Отделно колкото и хубав удар да има една маркова дрелка,без читаво свредло нищо не струва.
fox_vt
- майстор
Чекай да дам един глас за енхела от късметлиите имам от доста време ударна дрелка на ейнхел(това ми беше първия инструмент който си купих) и мога да кажа че за парите си е супер.Колко съм я мъчил светвала е стабилно и държи,но за бетон не става не и за нашите панелки.Един приятел с бош пак ударна си прави дупка за конзола и бургията ядеше бетона като масло но блока е с 10 години по млад от нашия просто бетона е къде къде по мек.И накрая си взех къртач на райдър тоя малкия 80 и няколко лева и се родих,просто няма база за сравнение между каква да е ударна дрелка.
Тема "Съвет за марка ударна бормашина" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература