• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Junak - майстор
Абе, хора, дайте акъл откъде мога да намеря диск от брана за района на Варна. Че нямам село, пък и тука по улиците не брануват- не че не са разорани :-D
stiv1961 - майстор
Търси по пунктовете за скрап.Единия диск го намерих в такъв пункт тук в Стара Загора.Успех :)
king82 - специалист
Аз не разбрах как става 4е пържолите и всичко друго не залепват по метала?
dido uzunov - специалист
Ако имате още рецепти за валандара качете ги, че вече и аз се сдобих с диск.Сега ми го правят и ще следват опити :?
a_atanasov - специалист
Прикачен файл:
2011-11-20 12.18.50.jpg
Прикачен файл:
2011-11-20 12.31.19.jpg
Прикачен файл:
2011-11-20 12.49.52.jpg
Ето няколко стимулиращи снимки от днес. Специален поздрав за нерешителните.
stiv1961 - майстор
king82 написа:
Аз не разбрах как става 4е пържолите и всичко друго не залепват по метала?
Диска е със специално/тефлоново/ покритие :-D
a_atanasov, великолепно, да ви е сладко :partyman:
rockwall - майстор
направих специално за вас една снимка :-D :drinkers:

много валандъри в движение

Прикачен файл

Image0413.jpg
king82 - специалист
stiv1961 написа:
king82 написа:
Аз не разбрах как става 4е пържолите и всичко друго не залепват по метала?
Диска е със специално/тефлоново/ покритие :-D
a_atanasov, великолепно, да ви е сладко :partyman:

Абе то ясно 4е нали със сланинка се мазва,ама хич ли пък не залепват нещата или и челъм има някакъв?
stiv1961 - майстор
То и на скарата каквото и да сложиш в началото залепва, но после като се запече лекичко можеш да го обръщаш колкото пъти искаш, няма проблем :)
rockwall,що не направи абордаж на трактора,сега щеше да правиш мангизи от дисковете :-D
filmatoplo - майстор
:) Този трактор ако го бях видял преди да се сдобия с моя Баландър , не знам нямаше да издържа :wink: ,за залепването -не залепва , аз го мажа постоянно с олио , преди започване на всяко готвене и печене , като свърша го поливам с вода както е загрят -така се изчиства , избърсвам го с парцал ,и го мажа с олио , после го обръщам обратно да седи на пиростията , под плота на външната мивка -да не го вали . :) Още 16 дена и ще го разтриваме с риба за Никулден :drinkers: , може и репетиция да направим по рано -ще видим , като се каня все излиза друго :-D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: