Абе, хора, дайте акъл откъде мога да намеря диск от брана за района на Варна. Че нямам село, пък и тука по улиците не брануват- не че не са разорани 

stiv1961 написа:king82 написа:Аз не разбрах как става 4е пържолите и всичко друго не залепват по метала?Диска е със специално/тефлоново/ покритие
a_atanasov, великолепно, да ви е сладко
 Този трактор ако го бях видял преди да се сдобия с моя Баландър , не знам нямаше да издържа
 Този трактор ако го бях видял преди да се сдобия с моя Баландър , не знам нямаше да издържа   ,за залепването -не залепва , аз го мажа постоянно с олио , преди започване на всяко готвене и печене , като свърша го поливам с вода както е загрят -така се изчиства , избърсвам го с парцал ,и го мажа с олио , после го обръщам обратно да седи на пиростията , под плота на външната мивка -да не го вали .
 ,за залепването -не залепва , аз го мажа постоянно с олио , преди започване на всяко готвене и печене , като свърша го поливам с вода както е загрят -така се изчиства , избърсвам го с парцал ,и го мажа с олио , после го обръщам обратно да седи на пиростията , под плота на външната мивка -да не го вали .  Още 16 дена и ще го разтриваме с риба за Никулден
 Още 16 дена и ще го разтриваме с риба за Никулден   , може и репетиция да направим по рано -ще видим , като се каня все излиза друго
 , може и репетиция да направим по рано -ще видим , като се каня все излиза друго  
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: