• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 80
Съвети за начинаещи готвачи.
kuger - майстор
Моето вчера му стопирах ферментацията. С калиев сорбат. Притеснява ме само бистротата на сока. Толкова бистро до сега не съм имал.
preslav - майстор
kuger написа:
Моето вчера му стопирах ферментацията. С калиев сорбат. Притеснява ме само бистротата на сока. Толкова бистро до сега не съм имал.
И моето е супер бистро - очаквах друго да се получи при тая топла есен и начало на зимата - явно е от реколтата. Нямам намерение да го стопирам преди видя появата на гъбичка.
Наздраве!
kuger - майстор
preslav написа:
kuger написа:
И моето е супер бистро - очаквах друго да се получи при тая топла есен и начало на зимата - явно е от реколтата. Нямам намерение да го стопирам преди видя появата на гъбичка.
Наздраве!
:partyman:
chapara - майстор
Моето още се бави ,ма му сложих помпичка за аквариум , по предложение на Киро ,дано за Бъдни вечер стане :?
ebahti - майстор
И мойто още не е втасало...водата му е мътна -ама не се цифкави...е все пак за 6 зелки нема да се притеснявам :)
kiri - напреднал
stiv1961 написа:
Стана ли ви зелето :) Току-що опитах чорбата- студена и резлива :lol: Още седмица най- много и е готова
Мойто е готово Стоенчоооо,
Вчера бабата направи с някаква кокошка ( сигур от комшийката ще да е )
Стана ШЕСТ +.
chapara написа:
Моето още се бави ,ма му сложих помпичка за аквариум , по предложение на Киро ,дано за Бъдни вечер стане :?
Някъде нещо за едно радио споменаваше...... :-k
chapara - майстор
kiri написа:
stiv1961 написа:
Стана ли ви зелето :) Току-що опитах чорбата- студена и резлива :lol: Още седмица най- много и е готова
Мойто е готово Стоенчоооо,
Вчера бабата направи с някаква кокошка ( сигур от комшийката ще да е )
Стана ШЕСТ +.
chapara написа:
Някъде нещо за едно радио споменаваше...... :-k
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D
kiri - напреднал
Мойто го подкарах.
За НГ не знам дали ще има още ? :o
VLADO66 - майстор
С калиевия сорбат променя ли се вкуса,че купих и още се двуумя дали да го сложа?
stanetzz - специалист
Колеги, от къде се купува калиев сорбат? От аптеките ли? :?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 80

Тема "Кисело зеле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: