Браво за барбекютата,мн. добре са станали.С пожелание да не изстиват( все да сте покрай тях)



galin56 написа:Абе не че се заяждам, и наистина рядко пиша такива коментари, но само като прочетох, че тази стара джанта е стояла няколко години във курник и ми стана гадно. Как през главата ти можа да мине от тая стара и ръждясала джанта ,сети и какво са правили кокошките с години върху нея, да си направиш скара да си печеш пържоли. То вярно че, когато си го направиш сам е най-вкусно, но в тоя случай по-добре я дай на вторични за 7-8 лв. и дай още 20-на и си купи нова. Знам, че едва ли ти е бил проблема парите, но все пак.Абе точно на заяждане ми отива ама нейсе...Пич, ти правил ли си някога скара или барбекю?Знаеш ли каква температура се развива?Мисля си,че ако не е заяждането, остава единствено варианта да си гнуслив,което няма нищо общо с евентуалната опасност от приготвянето на храната в "нечиста" джанта...И да,със сигурност ще му е сладко...
Въпреки това ако ти харесва крайния резултат ползвай си я все по хубави поводи и да ти е сладко!
batkotony написа:Не, не исках да се заяждам. Просто наистина се погнусих малко. Иначе знам че при такива температури всички бактерии измират(то и за това храната се подлага на термична обработка), но въпреки това се погнусих. Иначе ако човека, който я е направил не е гнуслив нека си я ползва. Лошо няма. Той човека не ме кара да ям със него.galin56 написа:Абе не че се заяждам, и наистина рядко пиша такива коментари, но само като прочетох, че тази стара джанта е стояла няколко години във курник и ми стана гадно. Как през главата ти можа да мине от тая стара и ръждясала джанта ,сети и какво са правили кокошките с години върху нея, да си направиш скара да си печеш пържоли. То вярно че, когато си го направиш сам е най-вкусно, но в тоя случай по-добре я дай на вторични за 7-8 лв. и дай още 20-на и си купи нова. Знам, че едва ли ти е бил проблема парите, но все пак.Абе точно на заяждане ми отива ама нейсе...Пич, ти правил ли си някога скара или барбекю?Знаеш ли каква температура се развива?Мисля си,че ако не е заяждането, остава единствено варианта да си гнуслив,което няма нищо общо с евентуалната опасност от приготвянето на храната в "нечиста" джанта...И да,със сигурност ще му е сладко...
Въпреки това ако ти харесва крайния резултат ползвай си я все по хубави поводи и да ти е сладко!![]()
По темата-варианта с вентилатора и на мен много ми хареса.Със сигурност при разпалване е незаменим!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: