Карах скутер ,но със светлоотраз. жилетка.Кой както иска да кара,но из Русе е по-добре да си с жилетка.и нямах проблеми.По ме притеснява друсането?

Относно двигателчетата за минибайк... И аз ги гледах преди да взема моето, обаче после трябва отделно да се търсят ръчки, жила, венци, резервоар... И така. Едно колело никога няма да достигне спецификациите на скутер, поне за мен обаче е голям кеф

Ето и моя дзвер в завършен вид:

обаче без верига,че тука нямаше кой да го завари задната зъбчатка и не ми се занимаваше с чакане и т.н,и го направих без верига,сложих двигателя от лявата страна,вместо верига сложих тръба,който чрез триене да върти гумата обаче беше доста крива и двигателя не искаше да запали и когато почваше да работи изгасваше сигурно му беше трудно да върти гумата,защото тръбата беше крива,и постои така 3-4 дена,сложих двигателя отново на моторчето и го продадох
  обаче без верига,че тука нямаше кой да го завари задната зъбчатка и не ми се занимаваше с чакане и т.н,и го направих без верига,сложих двигателя от лявата страна,вместо верига сложих тръба,който чрез триене да върти гумата обаче беше доста крива и двигателя не искаше да запали и когато почваше да работи изгасваше сигурно му беше трудно да върти гумата,защото тръбата беше крива,и постои така 3-4 дена,сложих двигателя отново на моторчето и го продадох   иначе можех да го оправя,щях да сменя тръбата с нова обаче реших да купя или мотор или двигателче,само като го бутах беше много яко,представям си ако го бях оправила,какво яко каране щеше да бъде,двигателя даже е 2кг и нещо и хич несе усещаше
  иначе можех да го оправя,щях да сменя тръбата с нова обаче реших да купя или мотор или двигателче,само като го бутах беше много яко,представям си ако го бях оправила,какво яко каране щеше да бъде,двигателя даже е 2кг и нещо и хич несе усещаше