Процесора е Интел 5700 двуядрен. Дам компютара е нов, това с харда и ностройките на харда се правеше при windows xp изключва се да не ти иска сата дравери, тъй като ги няма в хп, но при 7-цата този проблем е решен! Инсталирах както 32 така и 64 битова 7-ца проблема си остава същия. Уиндолса съм го свалял от замунда инсталирал съм си го на лаптопа много много пъти и съм нямал никакъв проблем. Може проблема да е и от самия уиндолс, защото беше на една флашка, която често използвам и да съм изтрил някой файл по погрешка.
Незнам от какво може да е, и поради това казах на комшията да потърси някои който повече разбира и не го е шубе да бърника из биоса, а ако неможе да го оправи да го носи в сервиз да му го оправят. Сигурно ако беше моят компютъра щях да пробвам всички варианти, но тъй като не е реших да не се правя на голям разбирач! Все пак човека е дал 900 кинта за него
))
Мерси за информацията научих някой нови неща.
Честита коледа и весело изкарване на празниците!!!
Незнам от какво може да е, и поради това казах на комшията да потърси някои който повече разбира и не го е шубе да бърника из биоса, а ако неможе да го оправи да го носи в сервиз да му го оправят. Сигурно ако беше моят компютъра щях да пробвам всички варианти, но тъй като не е реших да не се правя на голям разбирач! Все пак човека е дал 900 кинта за него

Мерси за информацията научих някой нови неща.
Честита коледа и весело изкарване на празниците!!!