манихеин написа:"Днеска ме извикаха да инсталирам на един компютър Windows 7."Такива като теб не знам какво търсят в този форум.Защо изобщо се регистрира тук????
Много драго ми става, когато "специалисти" в която и да е област мигат на парцали, когато видят ново съобщение от вида "Няма как да стане, понеже малко си чел". Весели празници!
Форума е НАПРАВИ СИ САМ.А не ПОКАЖИ НА ДРУГИТЕ КОЛКО СА ПРОСТИ!!!
Аз преди няколко години не знаех нищо за компютрите.Освен как се пуска,как се спира и как се играе пасианс....
И понеже тогава най хубавия уиндос беше ХР и беше толкова бъгав ,че през час вадеше по някое измислено съобщение за грешка.Като ми се появеше такова съобщение не знаех какво да правя,ставах и зарязвах компа със съобщението,за да не го прецакам нещо.
След като се снабдих с компютър и почнах да викам специалисти,но не можеш да разчиташ на тях 24 часа.
Някой път съм седял и чакал по 2-3 дена.Много е тъпо.
И почвах сам да си правя опитите да подкарам нещо.Къде по телефона от познати,къде от справка с някой форум все някак ставаше.
Първата ми инсталация беше на уиндос 7. Вече имам около 10-20 инсталации на 7-цата(на моя комп 7-цата съм я инсталирал два пъти) и сигурно стотици инсталации на програми,хардуерни промени по компа и разни други.Доволен съм ,че сам се справям.
Самоук съм -ДА.Не всичко ми е ясно-ДА.Но пък за сметка на това от две години не ми се е налагало да викам или да ходя на майстор заради проблем щото нещо не разбирам и сега компютъра ми е конфигуриран така,както аз искам и работи перфектно.
Радвам се когато има хора ,които искат да се научат и да могат...... евала!!!
Нека да го правим с добро,не с лошо : )))))
Весели празници на всички