Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Ники274 - специалист
манихеин написа:
"Днеска ме извикаха да инсталирам на един компютър Windows 7."

Много драго ми става, когато "специалисти" в която и да е област мигат на парцали, когато видят ново съобщение от вида "Няма как да стане, понеже малко си чел". Весели празници!
Такива като теб не знам какво търсят в този форум.Защо изобщо се регистрира тук????
Форума е НАПРАВИ СИ САМ.А не ПОКАЖИ НА ДРУГИТЕ КОЛКО СА ПРОСТИ!!!

Аз преди няколко години не знаех нищо за компютрите.Освен как се пуска,как се спира и как се играе пасианс....
И понеже тогава най хубавия уиндос беше ХР и беше толкова бъгав ,че през час вадеше по някое измислено съобщение за грешка.Като ми се появеше такова съобщение не знаех какво да правя,ставах и зарязвах компа със съобщението,за да не го прецакам нещо.
След като се снабдих с компютър и почнах да викам специалисти,но не можеш да разчиташ на тях 24 часа.
Някой път съм седял и чакал по 2-3 дена.Много е тъпо.
И почвах сам да си правя опитите да подкарам нещо.Къде по телефона от познати,къде от справка с някой форум все някак ставаше.
Първата ми инсталация беше на уиндос 7. Вече имам около 10-20 инсталации на 7-цата(на моя комп 7-цата съм я инсталирал два пъти) и сигурно стотици инсталации на програми,хардуерни промени по компа и разни други.Доволен съм ,че сам се справям.
Самоук съм -ДА.Не всичко ми е ясно-ДА.Но пък за сметка на това от две години не ми се е налагало да викам или да ходя на майстор заради проблем щото нещо не разбирам и сега компютъра ми е конфигуриран така,както аз искам и работи перфектно.
Радвам се когато има хора ,които искат да се научат и да могат...... евала!!!
Нека да го правим с добро,не с лошо : )))))
Весели празници на всички :)
манихеин - специалист
@Ники274,
Пиленце сладко, що не четеш, преди да се - с извинение - произнесеш? "Извикаха ме да инсталирам на един компютър Windows 7" никак, ама никак не прилича на "Направи сам" в къщи.

п.п. Пък, ако ти е трудно мисленето, никакъв форум няма да ти помогне, даже и "Направи сам"! Ае, със здраве!
Johny - майстор
Не се заяждай, не си прав! Ако искаш помагай, но недей да злорадстваш. Ако с това си изкарваш хляба, си е твой проблем, но не всеки може да задели 30лв. за инсталация на Windows и по 20лв. за други програми.
Дори автора да е решил да изкара някой лев, пак няма лошо, ако пита. Човешко е да питаш, ако не знаеш, лошото е да сгрешиш ако се мислиш за всезнайко.
И да ти кажа това обръщение: "пиленце" много педерастко ми звучи..... :wink:
lacezarasia - специалист
манихеин написа:
"Днеска ме извикаха да инсталирам на един компютър Windows 7."

Много драго ми става, когато "специалисти" в която и да е област мигат на парцали, когато видят ново съобщение от вида "Няма как да стане, понеже малко си чел". Весели празници!
човека се справи бе оооо велики. то как да си помисли човек, че някой друг освен теб може да инсталира уиндоус, а пък да чете да не говорим. направо ужас вече не си единствен.

В английския форум задaваш въпрос и ти отговарят.
В руския форум задaваш въпрос, отговарят ти и на свой ред те питат нещо.
В българския форум, като зададеш въпрос, всички започват да ти обясняват колко си прост...
защото е пълно те с такива неповторими изделия като теб.
whitewinter - помощник
Не съм искал да изкарам някой лев, а само да помогна на комшията да не му вземат някой лев в сервиз и да му изпипам всичко и да си ползва компютъра и да бъде доволен както той така и аз, че съм му помогнал, уви не можах първия път да се справя затова писах във форума и доста хора споделиха менения и с ваша помощ работата стана. Всички които се мислят за велики специалисти и само критикуват и злобарстват да си го................................ знаят какво да направят на всички други благодаря за мненията и помоща.
lacezarasia - специалист
whitewinter написа:
Не съм искал да изкарам някой лев, а само да помогна на комшията да не му вземат някой лев в сервиз и да му изпипам всичко и да си ползва компютъра и да бъде доволен както той така и аз, че съм му помогнал, уви не можах първия път да се справя затова писах във форума и доста хора споделиха менения и с ваша помощ работата стана. Всички които се мислят за велики специалисти и само критикуват и злобарстват да си го................................ знаят какво да направят на всички други благодаря за мненията и помоща.
=D> весели празници и браво за успеха!
манихеин - специалист
Абе, интересно, ако комшията го заболи зъба, пак ли ще идеш да му го извадиш, че да не му вземат пари, или си специалист само в определени области, измежду които не е денталната?
lacezarasia - специалист
много ми е жал за "експерти" като теб, май много те е яд, че и други могат това което си си мислел, че само ти можеш. ако вземеш и кажеш какво толкова, като го е направил за пари може пък да те разберем. аз до сега съм инсталирал стотици компютри и не съм взел нито лев, просто не си изкарвам прехраната с това. това, че е помогнал на комшията не значи, че го е направил за пари шерлок, но дори да е за пари това си е между него и комшията, а ти клиенти няма да напечелиш тук.
Тани - модератор
манихеин написа:
Абе, интересно, ако комшията го заболи зъба, пак ли ще идеш да му го извадиш, че да не му вземат пари, или си специалист само в определени области, измежду които не е денталната?
Още едно подобно мнение и ще получиш заслужен БАН!
Това е форум Направи сам и ако можем да помогнем с нещо - помагаме КАКЪВТО Е И ТОЗИ СЛУЧАЙ! Когато преценим , че не е възможно да се помогне дистанционно пращаме питащия на специалист - стоматолог, архитект, строителен инженер....
манихеин - специалист
И поради каква причина получавам "заслужен" бан - защото във форум изказвам мнение, различно от твоето ли? А? Или щом сме се регистрирали тук, всички сме длъжни да мислим, че всяка работа по света може да се свърши от всеки "специалист" по метода "Направи сам", освен в някои случаи, в които е допустимо да се поиска помощ от този форум?

Тема "Windows 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: