Между другото,много ми харесва ъгловата ти камина.Ще ме извиняваш,ама ще я прекопирам на мойта вила... 

Фло написа:М/то като тръгне пукнатината (дано не тръгне) къса така монтираните кабели като канап. П.п. оставяйки критиките е добре от към дизайн.Бат Иво написа:.Какво като се пусне тема трябва само да се ръкопляска ли?/quote]
Критиките са градивни и полезни за неща,които правят впечатление и не трябва да се случват.Ще ме извини Артъра,знам,че е готин човек,но всеки път ми се обръщат червата ,като показва тази зидария,върху която са налепени тези кабели,които коментирате.Само един ред от единичките е кръстосан,дупките в дясно ,незастъпени добре тухли,всичките напречно разположени.Затова коментирах под снимката ,че ако друсне планината Вранча по начина от март 1977 г.тая стена ще падне.Къщата е в сеизмична зона и е голяма безотговорност да бъде зидана по този начин,сякаш не са зидали къща ,ами стопанска постройка.
Стефко написа:И аз мисля моята камина да е нещо подобно. И няма да е ъглова, а на права стена. Така съм го заложил в проекта. И с малко различие в отворите за засмукване на студен въздух - мисля да ги сложа близо до пода. А не над нивото на горния ръб на камината. Моята ще е с въздуховоди, а не с течност.И аз така мисля да направя и без това са две стаи , в едната ще грее камината в другата въздуха.Колкото до шумът хората продават изолации и без това трябва да се запази топлината.От там дето се взима топлият въздух не би трябвало да има миризми , но и да има аз обичам зимата при -15 гр. и сняг да ми мирише на селска печка
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: