Тани написа:Аз залагам на първото без да имам някакъв опит.bisermonov написа:...Аз работя с бук и не пробиеш ли предварително отвор няма шанс да завиеш винт 6х60 ...Защо? Къса винта ли? Или се цепи материала!

Тани написа:Аз залагам на първото без да имам някакъв опит.bisermonov написа:...Аз работя с бук и не пробиеш ли предварително отвор няма шанс да завиеш винт 6х60 ...Защо? Къса винта ли? Или се цепи материала!
gottogetit написа:колеги да се похваля и аз с новата си придобивка. DEWALT XRP - DC988 18V, 3 скорости, плюс ударно пробиване. литиеово йона батерия 2Аh. бързо зарядно за 40 мин. супер доволен сам. на 2 скорост завива винт 6 по 120 в дърво, без разпробиване.да не говоря за 1 скорост.няма спиране.Ей-сега ще разбереш какво си изтървал като толкова време ползва онова китайче
Тани написа:Браво! Да ти е честит и да ти служи дълги години! За каква работа го ползваш?мерси за пожеланията. по принцип го използвам за много неща, но най вече за монтаж на пвц и ал дограма.
valentin114 написа:Утрепа змея, парите ще ти ти ги върне многократно...има ли благородна завист...за мен е гадна....завиждам ти гадно...със здраве да си го ползвашхаха мерси, честно казано и аз си завиждам хаха
Тани написа:Попитах те , защото ми се вижда доста масивен и ми се струва че ще ти уморява ръката повече. Реално капацитета на този винтоверт ще се използва най-пълноценно ако се ползва за го;еми натоварвания - от някой дърводелец да речем! Аз с моята 12 волтова лека Макита завивам 6х200+мм винт в дърво дори сега с амортизираните на 4 години батерии! Щом е за дограма , няма да ти се налага да го държиш по цял ден в ръката , така че няма да е проблем! А мощността си е мощност! Аз завивам гореспоменатия винт на 1-ва скорост , а ти предполагам може да го направиш и на 2-ра , което означава по-бърза работа , което не е без значение!!!Написаното дотук не го приемай като забележка! По-скоро давам насоки за тези ,които тепърва ще си избират инструмент!
Още веднъж - със здраве да си го ползваш!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: