Предстои ми купуване на хоризонтален бойлер, но четейки в сайта различните мнения, не можах да схвана какъв е проблемът когато тръбите излизат от долната страна или от лявата страна.
Когато са от долната ставало въздушна тапа.
Ами какви са тези производители които правят подобни бойлери. Едва ли те не са предвидили това, значи или има нещо специфично в начина на монтажа или не знам, но ме съмнява да се пуска на пазара тотално дефектен продукт, все пак не са аматьори.
От друга страна мисля, че с тези тръби по-лесно ще се изпуска водата при нужда в сравнение със страничното разположение на тръбите.
Спрял съм се на материал неръждавейка вместо емайлиран - били по-трайни.
От всичките марки ми се наби, че най-много проблеми поне потребителите на този форум са имали с продуктите на ТЕСИ.
Подскажете сравнително добра марка/модел предлаган сега на пазара за хоризонтален 120 литров бойлер с цена до 300 лв. принципът по скъпо, много по скъпо е най-добро, не го уважавам, въпреки, че понякога е верен.
Когато са от долната ставало въздушна тапа.

От друга страна мисля, че с тези тръби по-лесно ще се изпуска водата при нужда в сравнение със страничното разположение на тръбите.
Спрял съм се на материал неръждавейка вместо емайлиран - били по-трайни.

От всичките марки ми се наби, че най-много проблеми поне потребителите на този форум са имали с продуктите на ТЕСИ.
Подскажете сравнително добра марка/модел предлаган сега на пазара за хоризонтален 120 литров бойлер с цена до 300 лв. принципът по скъпо, много по скъпо е най-добро, не го уважавам, въпреки, че понякога е верен.