Представяш ли си колко пъти показвам посоки на руснаци - ще вървите направо и ще стигнете плажа - направа на руски е -надясно
дали са се озовали там
.

_Любител написа:Не знам дали в темата за инструментите му е мястото, но дайте идея как да развия радиаторен щепсел. Сменях едни работи и остана един щепсел с лява резба- ама хич не поддава. Даже изчегъртах клингерита отдолу и с чукче поодарих от тук от там- ама хъ... Все едно е заварен.Чугуна иска сериозно нагряване-до червено и здрав тръбен ключ(не китайски)!!!Има нередки случаи при които "мисията невъзможна"!Натрупва се много ръжда отвътре и става като бетонирано.Има случаи на спукани ребра(на радиатора)!Ако е работил дълго време и ако е отдолу-проблем!Чугуна отделя най-много мръсотии!Ако поддаде и го отвориш,ще видиш за какво става въпрос!Айде успех и пиши какво е станало!
Радиаторът е чугунен.
_Любител написа:Някой да знае има ли фабричен инструмент за развиване на частта на холендерчетата на крановете към щепсела. От вътре някои са шестограм, тогава лесно, но някои са с две бразди, т.е. трябва инструмент с кръгъл профил и два улея срещуположно?Аз си направих от болт,14мм мисля беше и с флекса два улея и направо стреля
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: