• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 81
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nobreak - специалист
Ако някой има излишни използвани/не нови/ вътрешни тела за продан, да ми пише на л.с., че брата и той се зариби :partyman:
mar4ika - специалист
Да ви кажа момчета голям зор виждам таз година с това моето тяло.Като го удари топчето не ще да тръгва,и аз го удрям на молба с дистанционното.Пускам, спирам ,иэключвам от тока,и то пак не ще да тръгне.И по някое време захапе и си бачка до следващия срив в електрониката.Ще го сменям с радиатор лятоска .
tzoniopopovo - напреднал
А защо не сложиш друго тяло или да го занесеш на майстор да му види електрониката?
Няма ли да ти е по евтино?
nobreak - специалист
mar4ika написа:
Да ви кажа момчета голям зор виждам таз година с това моето тяло.Като го удари топчето не ще да тръгва,и аз го удрям на молба с дистанционното.Пускам, спирам ,иэключвам от тока,и то пак не ще да тръгне.И по някое време захапе и си бачка до следващия срив в електрониката.Ще го сменям с радиатор лятоска .
Ако се е прецакала електрониката и не ти се дават пари за техник, защо не му вържеш вентилатора към един регулатор за осветление, продават се по магазините и на някои модели може да се обучи всяко дистанционно. Аз бях си взел такива ключове по 22 лв.
kuuuuuul - майстор
Електрониката изобщо не ти трябва щом не работи.Слагаш един регулатор за оборотите както вече са ти казали/има и от 6лв и един терморегулатор от пералня 16лв да го спира и пуска при определена тем. и си готов. :partyman:
nobreak - специалист
kuuuuuul написа:
Електрониката изобщо не ти трябва щом не работи.Слагаш един регулатор за оборотите както вече са ти казали/има и от 6лв и един терморегулатор от пералня 16лв да го спира и пуска при определена тем. и си готов. :partyman:
Защо точно от пералня? От колко до колко гродуса е за пералня? Сега събирам тела за брата и намерих едно без електроника, за това питам.
Благодаря.
Интересна тема и аз видях едно тяло в един познат и ще го пробвам.
kuuuuuul - майстор
Сигурно и от друго ще стане,но трябва да е с три крачета или нормално отворен.
mar4ika - специалист
Здравейте.Не можах да вляза в сайта два дни и за това не писах повече. Та на въпроса за регулатора на обороти ,купих един за 13 лв. Свързах го към мотора,пуснах тялото да работи но докато регулирам оборотите регулатора изгоря. :? Докато бъзиках оборотите ,от регулатора се чуваше леко свистене.
nobreak - специалист
kuuuuuul написа:
Сигурно и от друго ще стане,но трябва да е с три крачета или нормално отворен.
Е тука съвсем ме замисли. За регулатор как отворен нормално ?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 81

Тема "Климатик свързан към парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: