nabi написа:искам да кажа добре да се замисли с какво се захваща да си прецени възможностите всичко е време и париХубаво искаш ,ама вземи сложи малко препинателни знаци - точки,запетайки,скоби....... - та да разберем и ние какво казваш.Аз лично нищо не разбрах
и ако се пробва сам мноого трид.
 .Не става въпрос за правопис.Аз също пиша неграмотно ама поне отделям изреченията хроата да ми схванат мисълта.
 .Не става въпрос за правопис.Аз също пиша неграмотно ама поне отделям изреченията хроата да ми схванат мисълта.P.S.Как си комуникирал с женати да я "прелъжеш" не знам

По темата добре му предлагате на човека хубав нов покрив ,ама я се вгледайте в снимката - на тая къща нов покрив ще е като на "свинче звънче".Ако идеята е да се "позакърпи" отдолу нормално е и покрива да и се "позакърпи" ,а не да се слага такъв за следващите 100 години.
Освен това на мен не ми се струва чак толкова зле.Верно е самоделка ,ама поне е от греди - повечето такива покриви са обла дървесина с обелена кора.Освен това стъпва върху бетонна плоча и на практика акто се наложи навсякъде може да се подпре.Със сигурност обаче шиндли/метални керемиди са по-доброто решение и като цена и като тегло.

Обикаляш за материали тук-там, за да набараш добра цена и си 6+ .А към колегата който се заяде с човека споделил как си е направил покрива заедно с жена му-колега глупаво е да се заяждаш.Това е форум Направи си сам и всеки споделя как и какво е сътворил сам.Не всички сме професионалисти, но удоволствието да направиш нещо сам и после да го погледнеш е несравнимо с това да ти го направи друг
   Обикаляш за материали тук-там, за да набараш добра цена и си 6+ .А към колегата който се заяде с човека споделил как си е направил покрива заедно с жена му-колега глупаво е да се заяждаш.Това е форум Направи си сам и всеки споделя как и какво е сътворил сам.Не всички сме професионалисти, но удоволствието да направиш нещо сам и после да го погледнеш е несравнимо с това да ти го направи друг