Напълни с Поксипол както казаха по-горе и среза обмажи хубаво с силикон,а ако се притесняваш сложи по една ъглова планка отдолу.
tomek написа:Ти как смяташ че дори и да пробиеш дупка няма да зарежеш със циркулярния диск навътре - все пак диаметъра му е поне 25см!!! Можеше да го направят донякъде с циркуляра и другото със Зеге, иначе другия вариант е да се дупчи с поне 25мм фрезер и да стигне до него диска, в ъгъла остава заоблено и повечето мивки нямат проблем - там са отрязани..bogomilZ написа:няма място за притеснение - даже са го изрязали перфектно (поне което се вижда от снимките)Какво имате предвид "перфектно"? Така ли трябва да се отрязва с циркуляр? Нямаше ли да е по-добре да не е срязано навътре въобще? Не е ли притеснителен факта, че плота се държи на съвсем малко материал, а можеше да е съвсем добре, само ако бяха пробити 4 дупки с бормашината?
Между другото забравих да спомена, че плота е EGGER 38mm и е много тежък и твърд.
..п.с.. не се ядосвай бе човек, взимай си плота и си довърши кухнята. Знаеш ли колко се отрязва когато се слага керамичен плот от големите - остава по няма и 3-4 см понякога. Не се коси , монтирай си кухнята и приключвай с напрежението. Понеже и аз сглобявам мойта и ми е писнало вече от напрежение и безсъние и т.н..знам какво е , сглобявай и да сме живи и здрави, другото ще се нареди!