Здравейте,
имам доста сериозен проблем с това какво да напоявам градинката си, която е с доста неправилна форма.
Бях се спрял на Gardena AquaContour automatic.
После почнах да чета за Hunter MPRotator.
Излезе, че ценово е на кантар, като функционалност нямам отговор.
С какво разполагам до момента:
затръбяване на 1/2' PE(20);- целите трасета
програматор NODE 600
ел. клапани 4 брой.
дебит литри в минута 21.4
m3/h = 1.2856
източник водопровод идващ на 1/2"
Терен виж картинката. На нея освен размери съм си и сложил и номерация на евентуални места за MPRotator.
Моля за съвет, кое да избера, Gardena AquaContour automatic или Hunter MPRotator.
Малки за бележки затова, което съм чел за MProtator и Gardena AContour.
При MPRotatora не е необходимо кръговете на напояване да се припокриват - вярно ли е. По характеристики на Хънтър, напояването е равномерно, т.е. не е необходимо да има препокриване.
При Гардена така и не разбрах, може ли това устройство да изтрива програма, както и да се променя някоя от зоните на поливане.(Изчетох целия мануал, такава информация няма).
Някой използвал ли е лентовите дюзи на MPRotator, аз имам няколко места на които трябва да сложа такива пръскачки.
имам доста сериозен проблем с това какво да напоявам градинката си, която е с доста неправилна форма.
Бях се спрял на Gardena AquaContour automatic.
После почнах да чета за Hunter MPRotator.
Излезе, че ценово е на кантар, като функционалност нямам отговор.
С какво разполагам до момента:
затръбяване на 1/2' PE(20);- целите трасета
програматор NODE 600
ел. клапани 4 брой.
дебит литри в минута 21.4
m3/h = 1.2856
източник водопровод идващ на 1/2"
Терен виж картинката. На нея освен размери съм си и сложил и номерация на евентуални места за MPRotator.
Моля за съвет, кое да избера, Gardena AquaContour automatic или Hunter MPRotator.
Малки за бележки затова, което съм чел за MProtator и Gardena AContour.
При MPRotatora не е необходимо кръговете на напояване да се припокриват - вярно ли е. По характеристики на Хънтър, напояването е равномерно, т.е. не е необходимо да има препокриване.
При Гардена така и не разбрах, може ли това устройство да изтрива програма, както и да се променя някоя от зоните на поливане.(Изчетох целия мануал, такава информация няма).
Някой използвал ли е лентовите дюзи на MPRotator, аз имам няколко места на които трябва да сложа такива пръскачки.