Аз все още събирам информация по темата, от други колеги научих за Proxxon и Bacho! Разгледай им сайтовете, може да си харесаш нещо! Аз го направих и имам резултат!

rea11ity написа:Kолеги,и какво ще тестваш ? (с мокър матерял) стана ми интересно ... и защо ще хабиш круша за тест ? а кат ще струговаш набави си клони .... хем безплатно хем няма да хабиш матеряла ///
някой може ли да ме упъти към дърводелец, който може да ми направи и продаде заготовки от липа или круша с размери 4х4х20см ?
Не е нужно материала да е сух. Става въпрос за 15-20 бройки за тест, така че могат да се изпратят и с куриер.
Ако някой може да помогне да ми драсне на ЛС.
10x!
caffe_88 написа:Здравейте някой можели да обясни как се състарява рамка с патина в която има и восък в едно днес си купих на кутията е нарисувано нанасяш чакаш 2 часа търкаш с гъба направих всичко тва и резолтата който очаквах него получих. каде бъркам да не би предварирелно рамката дасе маже с нещо друго като баиц и на места дасе търка.... ето нещо подобно искамПатината независимо на ква основа е остава винаги в ъгълчетата,неравнините,дупчиците у детайла.Ако имаш абсолютно гладка рамка то трябва да търкаш неразномерно.
pvk1967 написа:Аз все още събирам информация по темата, от други колеги научих за Proxxon и Bacho! Разгледай им сайтовете, може да си харесаш нещо! Аз го направих и имам резултат!Благодаря за инфото...има интересни неща(за разлика от иначе толкова ''добре'' заредените ни строителни хипермаркети)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: