
http://gtrackbg.com/Diskove.htm
П.П. Станала е някаква грешка с изпращането на поста

stiv1961 написа:Ето и обещаните снимки. Рецептата е изпълнена ЕДНО КЪМ ЕДНОЗдравей,stiv1961/като ти изписвам ника се сещам за себе си и на мен приятелите ми викат Стиви/ би ли ми обяснил има ли разлика във вкусовите качества при приготвянето на пилешките крилца "с" и "без" капак на валандъра. На снимките от двата ти поста не виждам някъква разлика освем, че при приготвянето без капак изглеждат по-препечени. Иначе и в двата случая изглеждат апетитниЕдинствената разлика е, че ги задуших около 10-тина минути с новото приспособление/ ,,аксесоар"
/ към валандара. Невероятен вкус придават чесъна и соевия сос. Да ви е сладко
П.П.Естествено пак имаше и пържени картофки
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: