prascho написа:привет,За водомерите невъзможно няма , малко повече играчка е
Както се вижда от снимките и схемата на разположение, няма как да махна ревизионния отвор извън обсега на душа. Отгоре на всичко гипскартона, с който ще изолирам комуникационния възел е в обесега на душа. Надявам се с двоен слой ГК, хубава хидроизолация и плочки да няма проблем. Не мога да преместя ревизионния отвор по тясната стена на ГК кутия щото поредността на тръбите не позволява: канализационна тръба, водопровод, тръби за слънчев колектор и вентилационна тръба. Не знам какво да правя с тази ревизия. Виждате къде да крановете, да я вдигна на нивото на кръста или по надолу, трябва да е хидроизолирана по някакъв начин за да не пропуска вода. През следващата седмица почвам облицовката та дайте акъл какво може да се направи.
В частта с душа желателно ли е да има още една крушка като осветление. Замислих се дали няма да е тъмно само с една лампа в тази баня.
Склонен съм да се спра на варианта с трите плъзгащи врати по 30 см. Да ви попитам къде мога да си поръчам да ми изработят такава врата. Взимането на размерите и монтажа трябва да стане след плочките или преди тях? Колко см трябва да е прага към душ кабината /на височина и ширина/?

Хубаво е да има осветление и при душа.
Вратата е рамка , в която се плъзгат вратите и се монтира при поставени плочки, като може и без праг. Наклона трябва да се пречупи под рамката.. За вратата съм дал линк.Ето го пак, отвори го Прасчо

http://direx21.com/8,%D0%9F%D0%B0%D1%80 ... asdp3.html
Ето я твоята врата от линка
ASDP3 - 90 / 870 мм.-910мм. x1880мм., това с червеното съм го добавил аз.