stiv1961 написа:Мммммм, хубав фоторепортажМежду впрочем, крилцата стават перфектни и без да се захлупват, но следващият път ще пробвам по твоя метод.Надявам се, че ще са още по крехки и вкусни.на това отгоре и апетитен

stiv1961 написа:Мммммм, хубав фоторепортажМежду впрочем, крилцата стават перфектни и без да се захлупват, но следващият път ще пробвам по твоя метод.Надявам се, че ще са още по крехки и вкусни.на това отгоре и апетитен
bulhomes2 написа:Пробвайте трътки! Ама по-сладко е в гората и с левурда или други, току що набрани подправки.Правил съм трътки на шишчета с /лучец, чушка и сланинка/ на барбекюто, стават разкошни и от сланинката леко бият и на свинско. Ще пробвам в скоро време и на "Валандара", предполагам, че ще станат още по вкусни, но можеби ще трябва предварително да постоят в марината.
Стефко написа:Ами тогава да минем на фотосинтеза, ама с този въздух и водаbulhomes2 написа:... трътки! .ГнусА холестерол?
Стефко написа:Току- що прочетох, че дивия чесън намалява нивото на холестерола в кръвта и отлагането му в стените на кръвоносните съдове така, че всичко си идва на мястото- трътки с левурдаbulhomes2 написа:... трътки! .ГнусА холестерол?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: