• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Мммммм, хубав фоторепортаж :) на това отгоре и апетитен :partyman:
Между впрочем, крилцата стават перфектни и без да се захлупват, но следващият път ще пробвам по твоя метод.Надявам се, че ще са още по крехки и вкусни. :partyman:
filmatoplo - майстор
:) И аз трябва да пробвам -крилца , оня ден гледам жената размразила една тарелка , но не ми ги даде :wink: -сготви ги с ориз .
bulhomes2 - майстор
Пробвайте трътки! Ама по-сладко е в гората и с левурда или други, току що набрани подправки.
Stefan_62 - майстор
bulhomes2 написа:
Пробвайте трътки! Ама по-сладко е в гората и с левурда или други, току що набрани подправки.
Правил съм трътки на шишчета с /лучец, чушка и сланинка/ на барбекюто, стават разкошни и от сланинката леко бият и на свинско. Ще пробвам в скоро време и на "Валандара", предполагам, че ще станат още по вкусни, но можеби ще трябва предварително да постоят в марината.
filmatoplo - майстор
:) Туй Левурдата , трябва да го потърся :? из гората -гледам картинки в гугъла -доста манджи украсява,за Валандара мисля ще е супер подправка. :wink:
stiv1961 - майстор
Това не е ли дето му викат ,,див чесън" :?
Стефко - специалист
bulhomes2 написа:
... трътки! .
Гнус :x А холестерол?
Stefan_62 - майстор
Стефко написа:
bulhomes2 написа:
... трътки! .
Ами тогава да минем на фотосинтеза, ама с този въздух и вода :?
Е ако не се прекалява си има лек :lol: :http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40& ... 6131&vesti
stiv1961 - майстор
Стефко написа:
bulhomes2 написа:
... трътки! .
Току- що прочетох, че дивия чесън намалява нивото на холестерола в кръвта и отлагането му в стените на кръвоносните съдове така, че всичко си идва на мястото- трътки с левурда :)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0% ... 0%B4%D0%B0
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: