При мен скарата е тройна,предполагам защото такива летви имат 3/4см,малко е трудно после с ватата,5/4см щеше да е по добре.Ватата е на два пласта по 5см/30кг/.Ето и малко снимки.

В случaя долнaтa скaрa щe e по-сръткaвa зaрaди дюбeлирaнeто нa стeнaтa,a горнaтa e по лeснa-с винтовeртa-хeм щe държи долния плaст с изолaция.
В случaя долнaтa скaрa щe e по-сръткaвa зaрaди дюбeлирaнeто нa стeнaтa,a горнaтa e по лeснa-с винтовeртa-хeм щe държи долния плaст с изолaция.

/кой дюбел хванал кой не/четворки/ слагат му по един винт от страни да не изпадне дюбела
 /кой дюбел хванал кой не/четворки/ слагат му по един винт от страни да не изпадне дюбела  
  Свличане би се получило при намокряне.Около прозорците е проблемно от към изолация,почти не остава място за такава
 Свличане би се получило при намокряне.Около прозорците е проблемно от към изолация,почти не остава място за такава  Трябва да се предвиди при оразмеряването на прозорците или да се кърти мазилката ако вече е измазано.В общи линии за да има изолацията пълна ефективност трябва всичко да е предвидено още при проектирането,всичко направено в последствие е компромисно решение.До година по това време ще ви кажа да ли е имало смисъл от тази инвестиция/вече имам съмнения/
 Трябва да се предвиди при оразмеряването на прозорците или да се кърти мазилката ако вече е измазано.В общи линии за да има изолацията пълна ефективност трябва всичко да е предвидено още при проектирането,всичко направено в последствие е компромисно решение.До година по това време ще ви кажа да ли е имало смисъл от тази инвестиция/вече имам съмнения/
 Вече 32 дни мъка,но края се вижда.
 Вече 32 дни мъка,но края се вижда.