Здравейте.Някой би ли ми обяснил,ако знае естествено,как да свържа цензура към ''уоки-токи''.Значи целта ми е,вместо да натискам отстрани копчето за да говоря,да натисна педала с крак,и така да се комуникира.Благодаря предварително

. Със  вкл.  на микрофона се  превкл. в режим предаване ,и  става   лесно .  правил съм си 2-3 модела педали .
 . Със  вкл.  на микрофона се  превкл. в режим предаване ,и  става   лесно .  правил съм си 2-3 модела педали .
 ,а и е неприятно да те чуват всички,които в момента са на същия канал.Работя като кулокранист,и е по удобно да натиснеш педала,за да говориш,понеже двете ти ръце са заети с контролерите.
 ,а и е неприятно да те чуват всички,които в момента са на същия канал.Работя като кулокранист,и е по удобно да натиснеш педала,за да говориш,понеже двете ти ръце са заети с контролерите.
 Последни  съвети , най- обичам да  давам  акъл!  Научи ги  ония  долу на  международните  жестове за  управление на  кран ,и станцията  почти  нема да ти  требва. Ако е  на  т.изправител  и си говорил повече кат я  пипнеш ...и пари като варен  картоф , я превкл.  на  малката  мощност
 Последни  съвети , най- обичам да  давам  акъл!  Научи ги  ония  долу на  международните  жестове за  управление на  кран ,и станцията  почти  нема да ти  требва. Ако е  на  т.изправител  и си говорил повече кат я  пипнеш ...и пари като варен  картоф , я превкл.  на  малката  мощност   Микрофоня на 15см макс.   от  устата и  не викай !   Ако движиш  куката с три  движ. едновременно и мн. бързо - 1000 лв е  нормално
 Микрофоня на 15см макс.   от  устата и  не викай !   Ако движиш  куката с три  движ. едновременно и мн. бързо - 1000 лв е  нормално   Успех.
     Успех.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: