То и бащата плати за подобно редене на 3 мангали и след една седмица като заваля ....
Под керемидите нямаше мушама.
jekasus написа:Вадим постни и снимката на собственика, че не мога да си представя човек, който ще плати за това нещо.70% от собствениците на къщите с такива покриви ползват такива майстори.
miroton написа:То и бащата плати за подобно редене на 3 мангали и след една седмица като заваля ....Много ми е интересно това явление. Първо ги викате и им плащате на тия "3 мангали" да ви вършат работа на строители пък после ги плюете по форумите че не знаят как се реди правилно, как се прави хидроизолация и че изобщо не знаят какво значи товароносимост на квадратен метър примерно. Това е все едно да си купя евтини ама развалени яйца с изтекъл срок на годност, и като съм си сготвил омлета да се жалвам че не ми е харесал на вкус.
Стефко написа:За това е най-добре човек да си прави всичка САМ. Може и по-бавно да стане, но поне ще е с мерак. Поне тия работи, които са за сам човек. При мен мангал ще влезе познайте КОГА? Те даже и за обща работа не стават.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: