Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
miroton - майстор
То и бащата плати за подобно редене на 3 мангали и след една седмица като заваля ....
Под керемидите нямаше мушама.
Вадим Владимиров - специалист
jekasus написа:
Вадим постни и снимката на собственика, че не мога да си представя човек, който ще плати за това нещо.
70% от собствениците на къщите с такива покриви ползват такива майстори.
galin56 - специалист
miroton написа:
То и бащата плати за подобно редене на 3 мангали и след една седмица като заваля ....
Под керемидите нямаше мушама.
Много ми е интересно това явление. Първо ги викате и им плащате на тия "3 мангали" да ви вършат работа на строители пък после ги плюете по форумите че не знаят как се реди правилно, как се прави хидроизолация и че изобщо не знаят какво значи товароносимост на квадратен метър примерно. Това е все едно да си купя евтини ама развалени яйца с изтекъл срок на годност, и като съм си сготвил омлета да се жалвам че не ми е харесал на вкус.
Стефко - специалист
За това е най-добре човек да си прави всичка САМ. Може и по-бавно да стане, но поне ще е с мерак. Поне тия работи, които са за сам човек. При мен мангал ще влезе познайте КОГА? Те даже и за обща работа не стават.
stivemaster - майстор
Така е прав си колега galin56 =D> :drinkers:
VLADO66 - майстор
Бай мангал предал правенето на покриви на сина си.Лека-полека клиентите намалели.Извикал дъртия сина си и го питал как прави покривите-Ами както трябва-отговорил.Последвал кютек-Аз с тия покриви толкова години ви храня,гладни ще умрем.
zimel - специалист
Стефко написа:
За това е най-добре човек да си прави всичка САМ. Може и по-бавно да стане, но поне ще е с мерак. Поне тия работи, които са за сам човек. При мен мангал ще влезе познайте КОГА? Те даже и за обща работа не стават.

Стефко, разбери че неможеш да си направиш всичко сам....

И аз мога да си направя много неща , ама ще ми трябват ...три живота! Напълно сериозен съм- не се шегувам!

А това за немането на "римляни"...и аз съм против, обаче ми се случи на един обект ... един "ариец" , да ми говори на... Вие.. :? :shock:
jekasus - майстор
Вадим Владимиров написа:
70% от собствениците на къщите с такива покриви ползват такива майстори.
Каквото повикало - такова се обадило.
След един силен вятър или дъжд, ще има работа за теб :lol:
svetoslavoff - специалист
То има ли смисъл от коментари...
Един комшия хвърли и продължава да хвърля бая пари за вътрешен ремонт и обзавеждане на стара къща от дядо му, а за покрива - тип "ДУнавски вълни", използвам подходящото сравнение на колега от форума, само за няколко дена поизмаза комините и смени челните дъски.
Вадим Владимиров - специалист
Да продължим темата.
Прикачен файл:
SAM_0115.jpg
Прикачен файл:
SAM_0108.jpg
SAM_0108.jpg (110.23 KиБ) Видяна 3630 пъти
Прикачен файл:
SAM_0102.jpg
SAM_0102.jpg (102.37 KиБ) Видяна 3630 пъти
Прикачен файл:
SAM_0095.jpg