Аз колкото помпи съм монтирал ти толкова врабчета не си видял през живота си!

Без капка лоши чувства към теб отивам да пия бира, че днес се заседях понеделнишки в офиса. Бъди здрав!
ludmilz написа: Аз колкото помпи съм монтирал ти толкова врабчета не си видял през живота си!А бе много е вероятно като малчуган да утрепал с прашка повече врабчета от твоите монтирани помпи, ама нейсе, няма да спорим. Айде ти пий бира, аз пък излизам да поработя, че ме извика за авария един комшия на мои клиенти, на които съм монтирал хидрофор - хората ме похвалили, не мога да откажа само защото времето е бирено я![]()
Без капка лоши чувства към теб отивам да пия бира, че днес се заседях понеделнишки в офиса. Бъди здрав!
MamaMy написа:Късно се усетих, че е безнадежден. После като се порових се оказа, че е на всяка тема мерудия. Мисля за достатъчно!Някой си е повярвал повече от колкото трябва. Аз по принцип такива дървени философи ги отбягвам и избягвам да споря с тях. Всеки уважаващ себе си трябва да се държи на ниво. Мисля, че настоящата тема не носи никакви нови знания и нищо позитивно. Мисля да не взимам страна. Тя истината (Лазар) нямат нужда от помощ.
Чаро написа:Хидрофора си е устройство за повишаване на напора.1. Хидрофорната система не повишава налягането, а поддържа постоянно налягане (в определени граници) в системата и при спряна помпа.
Ква е целта му и какво представлява - оставям да обяснят инжИнерите по ВиК, може и с помощ от учебниците![]()
Бустер помпата хидрофор ли е?![]()
Освен с пресостат, системата може да се управлява и чрез датчик поток. Според случая.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: