Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Master_Kenobi - V.I.P.
Тая първата красота ми е малко... съмнителна - бие ми на кич, ама нейсе! :) (Сори, закачка - не се стърпях. Нищо лично. :) )

Иначе при мен тая денивелация е 7-8 мм някъде и то станично и локално (само в обасттана чинията). Доста неудобно и трябваше да се нивелира. И щото нямаше такива материали тогава действахме класически. И челото на подложката е с фугираща смес. Така че, нямам грижи с естетиката.

В най-първия си пост в темата предложих една възможна технология за решаване на проблема. Забележи - осъвременена с акрилния силикон. :) Не я натрапвам, който иска - да я прави. Но човека може да не иска да се набутва за нов под...
Не знам кво се нервиш, че чак си ми написал обръщение с 19 о-та. :-D Няма лошо, ама ако сме да друга фаза поради късния час - а, наздраве! Аз съм на мавруд. :-D :-D :-D
vidrata - специален-специалист
Мастер как реши че се заяждам с теб? Мсля че се познаваме добре(виртуално де) Така че знаеш ,че аз реагирам малко по- остро от другите.Не се заяждам абслютно с никого и никой не е длъжен да се съобразява с моите мнения.
За кича на снимката не знам - така го искат ,така го правя.
За ООооооооо -тата кат натисна клавиша не броя на монитора колко излизат.Сори ако си се обидил.
И ако мислиш ,че пиша тук почерпен лъжеш се.Ако пия до толкова късно на другия ден кво ще правя?????Днес иззидах една тераса и я шпакловаш 1 ръка :? .
Аре чао за сега.
Съжалявам че осрах темата на човека.
Master_Kenobi - V.I.P.
Видра, всичко е точно! :thumbs:
Просто ми се стори, че съм те изнервил с некоя глупост! Пък и не казах, че се заяждаш. :)
Извинения и от мен на evgo за спама в темата. :roll:
branko_d - специалист
здравейте, миналата година майстори ми сложиха тоалетна чиния и сега се мърда и то хич не малко. Пробвах да затегна дюбелите, но те превъртат, а като пробвах да извадя единия беше много ръждясъл и не посмях да го извадя до край за да не се прекъсне. Как да укрепа тоалетната чиния?
VLADO66 - майстор
Щеш не щеш ще трябва да я демонтираш.Ако можеш извади дюбелите и сложи нови като сложиш в дупките лепило.Ако не можеш изрежи каквото стърчи и залепи чинията-има писано по темата.
emosms - специалист
Здравейте, да попитам в тази тема:
- задължителна ли е подложката за тоалетна чиния?
Пода си е доста добре и мисля да направя монтажа с бял санитарен силикон и дюбели.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Досега на 5 монтажа не съм слагала подложка. Едната беше и без дюбели. На обществено място. След 2 години отлепи, та пак и сложих силикон. :-)
kuuuuuul - майстор
Нито подложка.нито дюбели ти трябват.забърсваш хубаво и подлагаш три клечки(3-4мм),минаваш хубаво със силикона и си готов.наложи ми се да сменя една от чиниите монтирани по този начин и видях доста зор,няма отлепяне.Декоративните капачета на дюбелите ги залепи също така.

Тема "закрепване на тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: