Тая първата красота ми е малко... съмнителна - бие ми на кич, ама нейсе!
(Сори, закачка - не се стърпях. Нищо лично.
)
Иначе при мен тая денивелация е 7-8 мм някъде и то станично и локално (само в обасттана чинията). Доста неудобно и трябваше да се нивелира. И щото нямаше такива материали тогава действахме класически. И челото на подложката е с фугираща смес. Така че, нямам грижи с естетиката.
В най-първия си пост в темата предложих една възможна технология за решаване на проблема. Забележи - осъвременена с акрилния силикон.
Не я натрапвам, който иска - да я прави. Но човека може да не иска да се набутва за нов под...
Не знам кво се нервиш, че чак си ми написал обръщение с 19 о-та.
Няма лошо, ама ако сме да друга фаза поради късния час - а, наздраве! Аз съм на мавруд.

Иначе при мен тая денивелация е 7-8 мм някъде и то станично и локално (само в обасттана чинията). Доста неудобно и трябваше да се нивелира. И щото нямаше такива материали тогава действахме класически. И челото на подложката е с фугираща смес. Така че, нямам грижи с естетиката.
В най-първия си пост в темата предложих една възможна технология за решаване на проблема. Забележи - осъвременена с акрилния силикон.

Не знам кво се нервиш, че чак си ми написал обръщение с 19 о-та.