Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ebahti - майстор
Ще съм ти благодарен,като му дойде времето ти ще се обадиш и ще се ра3берем,щото не ми се ще да купя некой китаец :partyman:
bulhomes2 - майстор
Ако не се лъжа в една фирма в края на Враца по посока Монтана в една фирма за домашни потреби - "Елит Комерс" май беше, съм виждал троянска керамика. Не мога да кажа как са им цените, ама ак имаш ходене нататък може да погледнеш. Иначе след втората полвина на септември до края на Ноември всяка седмица ще съм в Монтана - само ме сети тогава, че аз със сигурност ще забравя.

ПП. И долу в складовете имаше друга "Никандос" или нещо такова ми се върти в главата...
ebahti - майстор
Ок,ще направя проверка...2-3 кинта по-малко или повече не са проблем....
mladkal - майстор
timo1 написа:
Нашето също се напука така,повече от 20см. цепка,минах го отвъншната страна с каноконлит(не помня точно марка) и вече 7-8 години нема проблем.
КанокоНлита не е термоустойчив...Ще държи ако го ползваш само саксия и не го напича слънцето..При все това не е препоръчително защото това е съд в който се приготвя храна, все пак..
timo1 - специалист
mladkal написа:
timo1 написа:
Нашето също се напука така,повече от 20см. цепка,минах го отвъншната страна с каноконлит(не помня точно марка) и вече 7-8 години нема проблем.
КанокоНлита не е термоустойчив...Ще държи ако го ползваш само саксия и не го напича слънцето..При все това не е препоръчително защото това е съд в който се приготвя храна, все пак..
Я пак
crez - майстор
ebahti забрави лепенето, умен мъж си и знаеш, керамика за хранителни цели подложена на термична обработка просто не се лепи, един колега по-горе ти предложи, дупка в дъното и за саксия. Разбирам носталгията ти ноооо...при този случай е в повече. :lol:
ebahti - майстор
crez написа:
ebahti умен мъж си и знаеш
Така си е... :roll:
bulhomes2 - майстор
и скромен, и скромен...
mladkal - майстор
timo1 написа:
mladkal написа:
timo1 написа:
Я пак
Кое точно не ти стана ясно?!
Къде съм се объркал?!
ebahti - майстор
Ето я новата Троянска придобивка.... :kg:

Прикачен файл

Picture 080.jpg

Тема "Спукано гърне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: