Ще съм ти благодарен,като му дойде времето ти ще се обадиш и ще се ра3берем,щото не ми се ще да купя некой китаец 

timo1 написа:Нашето също се напука така,повече от 20см. цепка,минах го отвъншната страна с каноконлит(не помня точно марка) и вече 7-8 години нема проблем.КанокоНлита не е термоустойчив...Ще държи ако го ползваш само саксия и не го напича слънцето..При все това не е препоръчително защото това е съд в който се приготвя храна, все пак..
mladkal написа:Я пакtimo1 написа:Нашето също се напука така,повече от 20см. цепка,минах го отвъншната страна с каноконлит(не помня точно марка) и вече 7-8 години нема проблем.КанокоНлита не е термоустойчив...Ще държи ако го ползваш само саксия и не го напича слънцето..При все това не е препоръчително защото това е съд в който се приготвя храна, все пак..
timo1 написа:Кое точно не ти стана ясно?!mladkal написа:Я пакtimo1 написа:Нашето също се напука така,повече от 20см. цепка,минах го отвъншната страна с каноконлит(не помня точно марка) и вече 7-8 години нема проблем.КанокоНлита не е термоустойчив...Ще държи ако го ползваш само саксия и не го напича слънцето..При все това не е препоръчително защото това е съд в който се приготвя храна, все пак..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: